web analytics

Johanna Rapp

2016 är igång! :D

Publicerad Jan 20, 2016

Long time no see!

 

Men 2016 har dragit igång och med det planeringen för vårens musikcaféer på Café Jernvägen. Den 17:e februari kl.15.00 kör vi igång! Sen är det varannan onsdag kl.15-17.  Alla är välkomna att delta, amatörer som proffs. Det brukar vara en härlig familjär stämning och riktigt gott fika! Hör av er till mig om ni undrar över något. Åh gå in och gilla våran sida på Facebook; http://www.facebook.com/ekamusikcafe.

 

Jag sjunger  på en musikgudstjänst i Folkärna kyrka den 12 mars kl.18.00. Tillsammans med en fantastisk kantor som heter Beata Karacsonyi  framför jag mina favoritlåtar ifrån dop, bröllop & begravningar i ett program som jag kallar för ”I nöd & lust”. Varmt välkomna att lyssna. 🙂

 

Jobbar numera som musiklärare & elevassistent på låg & mellanstadiet, en stor förändring då jag jobbat oregelbundna tider hela mitt yrkesliv. Musiklärarjobbet är utvecklande och ett tacksamt ämne att undervisa i.  Ser fram emot en ny termin med alla elever!

 

Arbetet med mina egna låtar ligger lågt just nu men jag håller så sakteliga på att bygga upp en studio hemma för att kunna göra enklare inspelningar av mitt eget material. Konstellationen som den såg ut upplöstes i somras men vi kom en bra bit på väg och jag är fortfarande i en process där jag försöker ta reda på vart jag hör hemma musikaliskt.  På musikcaféerna under våren kommer jag köra fler av mina egna låtar.

 

Gå gärna in och gilla min sida på Facebook: www.facebook.com/johannarappofficial

 

Hoppas vi ses under 2016!

 

// Johanna Rapp

 

 

 
INFO

Innehar F-skatt
Hemsida levererad av Rapp Foto

© Copyright Johanna Rapp 2015
Alla rättigheter reserverade

SOCIALA MEDIER

Facebook
Instagram
SoundCloud
YouTube

KONTAKT

Tel: +46 (0)70 - 758 30 58
E-post: info [at] johannarapp [dot] se

Kontaktformulär
Johanna Rapp Official på Facebook