web analytics

Johanna Rapp

Om

johannarappJag föddes 1984 och är uppvuxen strax utanför Sala, en småstad i Västmanland, tillsammans med mina föräldrar och fyra systrar. Musiken har alltid funnits med sedan jag mimade framför spegeln till New Kids On The Block, Mr Big & Celine Dion till det att jag började i musikklass i åk 4 på Åkraskolan i Sala. Vi hade musik på schemat varje dag, både musikteori & körlektioner. I musikklass gick jag till nionde klass.

 

Till gymnasiet sökte jag i första hand till Rytmus men efter ett misslyckat inträdesprov kom jag in på mitt andrahandsval som var Mediagymnasiet i Nacka Strand i Stockholm. Jag blev besviken att jag inte kom in och gav upp satsningen på musiken ett tag bortsett från blygsamt gitarrspel i mitt inackorderingsrum i Älvsjö.

 

När jag väntade mitt första barn började jag ta musikdrömmarna på allvar igen. Jag tog sånglektioner, köpte ett piano för skatteåterbäringen. Jag fick kontakt med en flitigt anlitad sångerska och hon passade vidare de jobb som hon inte hade möjlighet att ta.Jag började sjunga på begravningar, dop och bröllop i Sala & sedan dess har det blivit ringar på vattnet.

 

2012 startade jag en enskild firma för mina sånguppdrag & sjunger på dop, bröllop, begravningar, konserter, musikgudstjänster & events. Jag spelar piano & anlitats som komppianist vid samma typer av tillställningar. Sedan December 2013 har jag arrangerat 27 musikcaféer på Café Jernvägen i Sala där jag uppträder själv & tillsammans med andra.

 

2015 började jag jobba som musiklärare på låg & mellanstadiet och just nu planerar jag vårens musikcaféer på Café Jernvägen samtidigt som min hemmastudio så sakteliga tar form. Arbetet med min egen musik pågår men ligger lite lågt just nu i och med nytt jobb och andra åtaganden. Men den kommer att komma ut så småningom…

 

Hoppas vi ses framöver!


INFO

Innehar F-skatt
Hemsida levererad av Rapp Foto

© Copyright Johanna Rapp 2015
Alla rättigheter reserverade

SOCIALA MEDIER

Facebook
Instagram
SoundCloud
YouTube

KONTAKT

Tel: +46 (0)70 - 758 30 58
E-post: info [at] johannarapp [dot] se

Kontaktformulär
Johanna Rapp Official på Facebook