web analytics

Johanna Rapp

Tjänster

Sångerska/Musiker

mic

 

Jag sjunger allt ifrån visa, pop & rock till schlager & klassiska stycken på konserter, events & privata tillställningar.  Jag har ett brett omfång i rösten & en bred repertoar. Jag kan ge förslag på låtar att ha vid dop, bröllop, begravningar eller sätta ihop en repertoar just för ditt ändamål. Spelar piano och kompar mig själv då det behövs. Anlitas även som kompmusiker för att kompa andra solister. Jag är van att sjunga med olika musiker, med band & i studio.

 

Hör av er med era frågor!

Skräddarsytt


Jag sätter ihop skräddarsydda spelningar efter just era önskemål. Vill ni ha en temakväll med ABBA eller ELVIS-låtar, kärlekstema till ett bröllop eller en sångstund för de boende på ert äldreboende så har jag en bred repertoar att spela och sjunga ur. Kan köra up-tempolåtar, som pianospelande trubadur eller om ni vill ha stämningsfull mingelmusik  är det också möjligt. Jag har teknisk utrustning för en publik på upp till 300 personer.

 

Kontakta mig så syr vi ihop nåt som passar er!

Workshops

workshops

 

En förmiddag med musik på ditt företag eller i din arbetsgrupp.  Workshopen kan anpassas efter era önskemål.  Jag delar med mig av erfarenheter som handlar om att våga ta plats & att stå ensam inför andra i en grupp. Vi sjunger välkända låtar tillsammans & de som vill kan själva framföra sina favoriter. Jag har ca 400 låtar i min repertoar så det finns något som passar alla.

 

Hör av er så ger jag förslag på hur vi kan lägga upp just er workshop.

Musik-LEK(tioner)

musiklek

 

Jag erbjuder enskilda Musik-LEK(tioner) för både vuxna & barn där vi utgår från ditt/barnets  musikintresse. Du/ditt barn kan ha LEK(tionerna) i 30 eller 60 minuter någon enstaka gång eller regelbundet.  Vill ni komma tillsammans kan det bli extra kul.  Jag kan erbjuda grundläggande LEK(tioner) i sång, gitarr eller piano. Det vi fokuserar på är vad du vill ha ut av ditt musicerande. Kanske vill du bara ha möjligheten att sjunga dina favoritlåtar med någon som kompar dig, eller lära dig att spela dina favoritlåtar på gitarr eller piano. Både barn och vuxna är välkomna & vi håller till i mitt musikrum. Dessa lektioner kan bokas i mån av tid.

 

Hör av er med era frågor så ser vi vad som är möjligt!


INFO

Innehar F-skatt
Hemsida levererad av Rapp Foto

© Copyright Johanna Rapp 2015
Alla rättigheter reserverade

SOCIALA MEDIER

Facebook
Instagram
SoundCloud
YouTube

KONTAKT

Tel: +46 (0)70 - 758 30 58
E-post: info [at] johannarapp [dot] se

Kontaktformulär
Johanna Rapp Official på Facebook